Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Groeten uit ...

Groeten van... de ADAC Masters Nürburgring

Foto 18

In de pitwalk viel voor de fans weer van alles te halen. Zo had Honda een innovatief hebbedingetje meegenomen: een keycord met daaraan een clip waar je een flesje drinken aan kon hangen.

Foto 19

Uiteraard waren er ook minder revolutionaire prijzen te vergaren tijdens de pitwalk, zoals de handtekeningen van Jeffrey Schmidt en Stefan Mücke. Vooral naar de handtekeningenkaartjes van de laatstgenoemde was veel vraag, omdat Mücke maar enkele races van het seizoen rijdt. In de overige GT Masters-weekenden deelt Schmidt zijn wagen met Jamie Green.


Foto 20

Bezig met een doe-het-zelf klus maar voor vertrek naar de Nürburgring vergeten om iets bij de bouwmarkt te halen? Geen nood! De lokale bouwmarkt verkocht gereedschap, van schroevendraaiers tot nijptangen en weer terug, in de Ring Boulevard. Hartstikke handig.
  Mooie technologie

Het was lekker toeven bij TMC


Foto 21

Ring Police is dit jaar een van de populairste teams in de GT Masters. De equipe weet als geen ander dat het leven een feestje is, maar dat je zelf de slingers moet ophangen. Daar is men dan ook goed in, zowel naast de baan (met een DJ en een ijssalon) als op de baan. Na een aanrijding met een piepschuim reclamebord bleef een plastic lint aan de achtervleugel hangen.

  IK

Autosport.nl medewerker Willem J. Staat vermaakte zich prima op de Nürburgring.

Lekke band safetycar

Ook de safety car krijgt wel eens een lekke band

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet