Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diverse klassen

Mitjet International klaar om in 2024 Europa te veroveren

kalender 1 mitjets

Mitjet International zet dit jaar zijn groei verder. Een hechtere link tussen het Franse en Noord-Europese kampioenschap maakt beide series aantrekkelijker en zorgt voor grotere startgrids.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR


Met zijn buizenchassis en zijn Renault tweeliter motor produceert de Mitjet 2L 230 pk voor een gewicht van 910 kg, cijfers die garant staan voor een uitzonderlijke race-ervaring. De bolide is geschikt voor iedereen, van debutant tot ervaren racer, en staat met vier races van 20 minuten per weekend garant voor enkele stoten pure adrenaline.

mitjet 2

Het deelnemersveld van de Trophée Mitjet France wordt jaar na jaar sterker. Met zijn zes meetings en 24 races is het één van de drie pijlers van Mitjet International. Enkel topcircuits worden in 2024 door de rijders van de Trophée Mitjet France aangedaan: Nogaro (tijdens de Coupes de Pâques van 29 maart tot 1 april), Spa-Francorchamps (tijdens de SRO Spa Speedweek van 21 tot 23 juni), Hockenheim (van 19 tot 21 juli), Magny-Cours (van 23 tot 25 augustus), Dijon-Prenois (13 tot 15 september) en Circuit Paul Ricard (van 4 tot 6 oktober, ter gelegenheid van het SRO Racing Festival).

kalender 1 mitjets

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet