Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Autosportkalenders 2023

Opening Kalenders

Ook voor 2023 kunnen autosportliefhebbers kiezen uit een behoorlijke reeks passende kalenders met fascinerende foto's. Grote (soms zelfs zéér grote) formaten om aan de wand te hangen, een kleinere uitvoering om op een bureaublad, een kastje of een tafel te plaatsen. AUTOSPORT.NL stelt een aantal race- en rallykalenders voor. Om cadeau te doen of om zelf van te genieten, een heel jaar lang!

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto's: Rebocar/R. de Boer, Gruppe C Verlag, McKlein Publishing, Foto Kräling


Kalender Wider View titel


McKlein Rally 2023 – The Wider View

Het WK Rally begon dit jaar (weer eens) aan een nieuw hoofdstuk met de introductie van de Rally1-auto's met hybride-technologie. Bovendien werd Toyota-rijder Kalle Rovanperä, zo'n twee decennia nadat zijn vader Harri in het WK actief was met SEAT en Peugeot, de jongste wereldkampioen tot nu toe.

Kalender Wider View 1

Als altijd zijn fraaie beelden uit het WK, van de sneeuw in Monte Carlo tot het stof in de Safari Rally in Kenia, vastgelegd in de officiële kalender van het 'World Rally Championship' van de fotografen van het Duitse bureau McKlein. De kalender heeft traditioneel als ondertitel 'The Wider View', waarmee niets teveel is gezegd, want met een formaat van 95 x 48 cm is er aardig wat ruimte voor nodig. Die enorme afmetingen zorgen er echter wel voor dat de zeer spectaculaire opnamen nog beter tot hun recht komen.

Er kan worden gekozen uit twee afbeeldingen per maand, wat inclusief de voorpagina neerkomt op een totaal van 25 foto's. Natuurlijk in eerste instantie gewoon om op te hangen, maar oudere exemplaren van de kalender zijn bij verzamelaars gezocht.

Prijs: 49 Euro excl. verzending, te bestellen via www.rallywebshop.com

Kalender Wider View 2

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet