Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Autosportkalenders 2023

Kalender Desktop titel

Desktop Rally Calendar 2023 – History meets the Present

Een schril contrast met de enorme WRC-kalender 'The Wider View' is de traditionele Desktop Rally Calendar onder de titel 'History meets the Present' van dezelfde uitgever, McKlein. Een compacte uitvoering van 11,5 x 14 cm, die je, zoals de naam al aangeeft, op het bureau kan zetten.

Hier zijn er in totaal 56 opnamen, waarbij er iedere twee weken gekozen kan worden uit een historische en een actuele rallyfoto. Van de moderne hybride Rally1-auto's Toyota GR Yaris, de Hyundai i20N en de Ford Puma van het afgelopen WK-seizoen tot aan klassiekers als de Subaru Legacy, de Peugeot 205 Turbo 16 of de Opel Kadett GT/E.

Kalender Dekstop Alpine

Bij de foto's is er niet alleen aandacht voor de actie op de rallyparcoursen, maar ook foto's in het interieur, portretten, sfeer tussen de toeschouwers of in het servicepark, blijdschap op het podium,

Voor liefhebbers van Nederlandse rallyhistorie noemen we de DAF 55 van Claude en Dominique Laurent (32-83-HL) tijdens de Acropolis Rally 1971, die in de maand september is afgebeeld, voor de Belgen is er in de maand december een geweldige foto van Marc Duez en Gilles Thimonier in de Mazda RX 7 tijdens de Boucles de Spa 1985.

Prijs: 12 Euro excl. verzending, te bestellen via www.rallywebshop.com 

Kalender Desktop 2022
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet