Formule 1

Groeten uit Zandvoort (1)

IMG 2363

Er wordt nog ongelofelijk hard gewerkt in de paddock van het circuit van Zandvoort. Zoveel hard werkende mensen, vrachtwagens met materiaal, vorkheftrucks. En ook nog fietsen met genodigden. Alles kriskras door elkaar, wat een bedrijvigheid om alles voor vrijdagochtendvroeg voor elkaar te krijgen. Een compleet dorp wordt er uit de grond gestampt, heel fraai om dit alles van dicht bij mee te maken. Autosport.nl was door hoofdsponsor Heineken uitgenodigd voor het Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Media event in hun grote hospitality ruimte vlak na de hoofdingang gelijk rechts op het entertainment terrein.

Tekst en foto's: Gerrie Hoekstra en Marco Antheunisse

IMG 1999


Voordat het zover was moesten de gebruikelijke laatste hobbels nog even genomen worden. Onze aanwezigheid was wel bevestigd, maar onze namen stonden niet op de lijst. Na bemiddeling van Marije van Heineken werd dat gelukkig opgelost. We mochten echter niet naar binnen. De groene Heineken armbandjes waren op en zonder kwamen we niet langs de strenge bewaking. Even wachten dus maar.
  IMG 2001

Uiteindelijk met de juiste armbandjes om op weg naar binnen.
  IMG 2005

Veel bekende, maar nog veel meer onbekende collega's waren ons al voorgegaan.
  IMG 2008

De Braziliaan Felipe Drugovich was namens zijn Nederlandse team MP Motorsport ook aanwezig. De Braziliaan staat met 205 punten al 43 punten voor op zijn grote concurrent Theo Pourchaire in de Formule 2. Met nog drie sprintraces en drie hoofdraces te gaan is deze uiterst sympathieke rijder op de goede weg om de titel binnen te halen. "Er is contact met verschillende Formule 1-teams en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen," vertelde hij ons vlak voor de presentatie.
 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet