Formule Renault 3.5

FR3.5: Beitske Visser verlengt contract met AVF

visser-avf-contract2015

Beitske Visser blijft volgend jaar actief in de Formule Renault 3.5. Vanmiddag zette ze haar handtekening onder een contract met AVF, het Spaanse team van Adrián Vallés waarvoor ze dit seizoen ook al uitkwam.

Tekst: Mattijs Diepraam
Foto: AVF

Een verlengd verblijf in de Formule Renault 3.5 lag voor Visser het meest voor de hand. Zelf vindt ze het ook een logische stap na een eerste jaar waarin ze sterke vooruitgang liet zien. In het komend seizoen wil ze voortbouwen op de ervaring die in ze in 2014 heeft opgedaan. Ook het feit dat ze in Barcelona in de buurt van het team van Vallés is gaan wonen, is een investering die je niet voor één jaar doet.

"Constant punten scoren", is volgens haar eigen zeggen het doel voor 2015. Dat jaar begint ze in ieder geval niet meer op achterstand. "Nee, fysiek zit het inmiddels goed", aldus de Drontense tegen AUTOSPORT.NL.

Vorige maand nam Visser deel aan GP2- en F3-tests, al ging ze die vooraf in volgens het principe 'eerst maar kijken'. "We wilden kijken hoe dat ging", was Vissers droge uitleg op de vraag of die tests nog meer om het lijf hadden dan een pure verkenning.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet