Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
DTM

DTM: Knie-operatie Verstappen, toekomst in DTM?

Jos Verstappen heeft gisteren een operatie aan zijn knie ondergaan. De Limburger vloog een aantal weken geleden over de kop tijdens een portje karten in Genk. Sindsdien bleef de Limburger last houden bij zijn krachttraining. Een Belgische chirurg ontfermde zich daarom over het lichaamsdeel, een revalidatie van een maand volgt. Verstappen wil volgend jaar weer in een aansprekende klasse racen, daarom besloot hij zich nu al aan de knie te laten opereren.

Over de toekomst van Verstappen is nog niet veel duidelijk. Tijdens de Grote Prijs van Hongarije werd manager Raymond Vermeulen in de F1-paddock gesignaleerd, wat aangeeft dat de Limburger de hoop op een zoveelste rentree in de F1 nog steeds niet heeft opgegeven. Daarnaast kijkt Verstappen ook naar andere klasses, bijvoorbeeld de Champcars. Verstappen over zijn operatie: "Ik ben in ider geval ruim op tijd klaar voor het volgende seizoen!"

Ook zou de voormalige coureur van onder andere Benetton, Arrows en Minardi zijn licht hebben opgestoken in de DTM. Afgelopen februari informeerde Verstappens management al bij Opel over de mogelijkheden voor het huidige seizoen. Die renstal zat toen al 'vol'. Voor 2005 zouden er gesprekken gaande zijn met het team van Audi.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet