Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Jaguar Formule 1 kiest voor KONI

Het Formule 1-team van Jaguar heeft voor 2004 een contract gesloten met KONI voor de levering van de racing schokdempers. Na B.A.R. is Jaguar daarmee het tweede Formule 1-team dat kiest voor KONI.

Ook voor de Nederlandse markt komt KONI met nieuws. Efka Import, distributeur van het sportieve KONI-gamma in Nederland, heeft onlangs de nieuwste Sport Kit van KONI gentroduceerd. Deze kit bestaat uit de gele KONI sportdempers met KONI verlagingsveren.
Met een gemiddelde verlaging van 35mm begeeft KONI zich hiermee met nieuw elan in een zwaarbevochten markt, waarin het merk al een groot marktaandeel heeft veiliggesteld. Afhankelijk van het automodel is de demping van de gele KONI schokdempers van buitenaf instelbaar. KONI heeft zijn reputatie onder meer te danken aan de combinatie van robuuste techniek en know-how, onder andere als leverancier van de Lamborghini-fabriek. Bovendien is het KONI gelukt om de KONI Sport Kit in de markt te zetten tegen een zeer attractieve prijs. De KONI SPORT KIT zal officieel tijdens de Motor Show in Essen en Speed & Design in Utrecht worden geïntroduceerd. Er zullen 80 kits leverbaar zijn voor de diverse automodellen.  De KONI Sport kit zal o.a. via de Koni Sport Specialisten worden geleverd. Zij staan garant voor professionele montage en advies. Via www.efkaimport.nl kan men de dichtstbijzijnde KONI Sport Specialist vinden.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet