Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Internationaal: Een vooruitblik


De diverse competities hebben een sterke delegatie opgeleverd die zullen afreizen naar La Conca. Hoevenaars kende een ijzersterk seizoen onder leiding TKP en zal gebrand zijn op een goed resultaat in Italië. Gezien zijn resultaten op het EK behoort een podium plek voor hem tot de mogelijkheden. Van Splunteren heeft ook meerde malen laten zien erg snel te zijn, kan hij de druk aan om een goede prestatie neer te zetten? Hannes van Asseldonk had een indrukwekkend seizoen en zal met CRG voor de laatste maal een gooi doen naar goede klassering. Indy Dontje is de man met de meeste ervaring uit het Senioren veld. Levert dit hem een voordeel op? Tot slot de DD2 klasse waar Beuvink een sterk jaar kende. Kan hij voor een verrassing zorgen? Barten wist al erg goed te presteren in de DD2 klasse op Europees niveau, kan hij het ook opnemen tegen de Wereld top in La Conca?

Team België neemt twee sterke rijders mee in de Junioren klasse. Lahaye en Jewell hebben een goed seizoen achter de rug en in meerdere competities laten zien met uitstek de snelste Belgische rijders te zijn in deze klasse. Michael Cool moet met zijn ervaring het gaan waarmaken bij de Senioren.

Kortom..
De kansen zijn weer aanwezig voor een goed resultaat. Een podium moet tot de mogelijkheden behoren, maar weet een Nederlander dit jaar weer de Wereld titel te pakken? Uitsluitsel zal eind november worden gegeven. Hou Autosport.nl in de gaten voor dagelijkse updates vanaf het circuit!

Downloads
Inschrijvingen Junioren
Inschrijvingen Senioren
Inschrijvingen DD2

Tijdschema
logo_kombikart logo_dobla logo_kartinggenk logo_chrono logo_kombikartberghem
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet