Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Benelux Racing League

BRL: Collé geeft gratis toegangskaarten weg voor de Masters of Formula 3

480_brl_colle

De RTL GP Masters of Formula 3 op het Circuit Zolder in België kent ook dit jaar weer een bijzonder sterk deelnemersveld. Voor de 18e editie van de belangrijkste internationale Formule 3-race gedurende het seizoen zijn niet minder dan 37 coureurs uit 18 landen ingeschreven, met daarbij uiteraard alle toppers uit de Formule 3 Euro Serie en het Brits Formule 3-kampioenschap. Tijdens dit ‘Masters of Formula 3-weekend’ vinden ook race 7 en 8 plaats van de Benelux Racing League.

Tekst en foto: PR

Gratis toegangskaart RTL Masters Formule 3
Collé Rental & Sales stelt enkele duizenden gratis hoofdtribune toegangskaarten voor zondag 10 augustus beschikbaar. (Niet geldig in paddock). Deze gratis Collé Rental & Sales hoofdtribune toegangskaart kan gedownload worden op onze website www.colleracing.nl
Vul de toegangskaart in en geef deze af bij de kassa.

BRL V6
Sandor van Es heeft in het tussenklassement van het BRL V6 kampioenschap de leiding in handen met 94 punten. Teamgenoot Donald Molenaar volgt op een tweede positie met 90 punten.
Sandor van Es: “Het zal een spannend weekend worden waarin weer gevochten gaat worden om de broodnodige punten. Donald Molenaar heeft slechts 4 punten verschil ten opzichte van mij. Ik zal dit weekend mijn uiterste best gaan doen om mijn voorsprong meer gestalte te geven. Het circuit in Zolder is een perfecte mogelijkheid om daar een invulling aan te gaan geven. Maar het zal geen gemakkelijk weekend worden, aangezien ik niet de enige ben die het circuit van Zolder door en door kent”, aldus Sandor van Es.

BRL Light
Tom Koop, op een negende positie met 43 punten, stapt dit weekend in een compleet nieuw opgebouwde BRL Light. Aanstaand weekend op Zolder wordt een spannend weekend voor Tom.
“Na vele uren arbeid is het dan eindelijk zover. Ik zal weer in de 'vertrouwde' Collé BRL-Light auto mijn wedstrijd rijden. Helaas heb ik geen kans meer gehad om de auto vooraf te testen, de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen”, aldus Tom Koop. Volgens de BRL-coureur moet een top-5 klassering binnen de mogelijkheden liggen.

Tijdschema Benelux Racing League – Masters of Formula 3, Zolder:

Zaterdag 9 augustus 2008:
09.05 – 09.25 Kwalificatie

Zondag 10 augustus 2008:
10.45 - 11.10 Race 1 – 30 min.
17.10 – 17.35 Race 2 - 30 min.



Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet