Clio Cup

Clio Cup: Robert van den Berg terug op het podium (lang - update)

480_bertram_4977

Spannend
Aan het begin van het seizoen werd Mickey Bertram aangewezen als grote favoriet voor de titel in de Olympia Cup. René Steenmetz geeft zich echter niet zomaar gewonnen. Hij won voor de tweede keer dit seizoen de ‘Olympische strijd’, voor Peter Bergervoet en Bertram. “Deze keer had ik wel een goede start. Ik ben heel tevreden, vooral ook met mijn achtste plek algemeen”, aldus de enthousiaste Steenmetz.

480_bergervoet_5043

Moeilijk debuut
Martijn Stroet won vorig jaar de Dunlop Drivers Cup, een talentenjacht met als hoofdprijs een weekeinde in de Dunlop Sportmaxx Clio Cup. Tijdens de Jubileumraces mengde Martijn zich in de strijd. Dat viel niet mee in het supercompetitieve veld.

480_stroet_actie_4959

Stroet begon zonder noemenswaardige testkilometers in een race-Clio, hij reed (dus) achteraan maar boekte wel progressie en was enthousiast. “In de training kwam ik niet verder dan 2:09, in de eerste race was ik al drie seconden sneller”, vertelde de tijdelijke rijder van Team Bleekemolen. “In de tweede wedstrijd reed ik daar bijna nog een seconde vanaf. Ik leer de auto steeds beter kennen.”
Hij hoopt volgend seizoen een heel seizoen in de Dunlop Sportmaxx Clio Cup uit te komen. “Ik ben druk op zoek naar sponsoring.“
Over de Dunlop Drivers Cup gesproken: de inschrijving voor de 2008-editie sluit op 22 juni. Race dus snel naar http://www.dunlopdriverscup.nl