Diversen

Diversen: Drukbezette Eindejaarsrace van Berghem wederom een succes!

100rnd_7

Donker

Traditioneel vinden de meeste 100 ronden wedstrijden plaats in de avond uren. In de zomer betekent dit dat de gehele wedstrijd in het licht verreden wordt, maar tijdens de wedstrijd van vandaag was dat wel anders. Vanaf vijf uur begon het al goed donker te worden in de bossen van Berghem en kon de verlichting aan. Een mooi aanblik om 34 karts in actie te zien in het donker. Niet alleen voor het publiek vormt dit een mooi schouwspel maar ook voor de rijder biedt het extra spanning.

100rnd_5

Ontknoping
Tegen het einde van de wedstrijd, nadat de meeste wissels hadden plaatsgevonden, werden de daadwerkelijke posities duidelijk. Team waaihof.be was oppermachtig en kwam met een verschil van ruim een ronde over de finish. Tweede werd team Racing & Creative Promotions en het podium werd compleet gemaakt door de AUTOSPORT.NL prijswinnaars! “Natuurlijk niet verwacht dat de prijsvraag zou winnen maar ik heb een fantastische dag gehad. De competitie aan de kop van het veld was zwaar en we waren continu in gevecht om de derde positie te behouden.” Aldus Stefan Halters.

100rnd_6

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking was deze editie weer goed verzorgd. Elk team kreeg als aandenken een teamfoto, een uitdraai van de gereden ronden en een RTL GP Magazine mee naar huis. Het podium kreeg een beker mee naar huis en daar boven op werden diverse prijzen verloot onder de deelnemers. Sparco handschoenen, kalenders, vuurwerk pakketten en gratis deelname aan de Nieuwjaars race werden onder andere verloot.

Enthousiast en ook een keer meedoen aan een 100 ronden wedstrijd in Berghem? Schrijf je als team in voor Nieuwjaarsrace die op 26 januari 2008 plaats vindt. Meer informatie