Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1: Nico Rosberg heeft het naar zijn zin bij Williams

Nico Rosberg heeft het erg naar zijn zin bij de Formule 1-renstal van Williams. De zoon van voormalig wereldkampioen Keke Rosberg wil het team graag helpen terug te keren naar de gloriedagen van weleer. De 22-jarige Duitser ziet zich dan ook nog lange(re) tijd bij de formatie van Frank Williams blijven.

Rosberg wordt in de wandelgangen genoemd als kandidaat om komend jaar de tweede stoel bij McLaren te gaan bemannen. De Duitser heeft echter een contract voor 2008 bij Williams en ziet geen enkele reden om die verbintenis niet na te komen.

Prachtig
"Het is prachtig om met McLaren in verband te worden gebracht’’, stelt Rosberg in een interview met ‘The Mail on Sunday’. "En het zou zeker interessant zijn om weer een teamgenoot van Lewis Hamilton te worden, zoals een paar jaar geleden. Maar ik ben erg blij met het team waar ik nu zit. We hebben afgelopen seizoen een flinke progressie laten zien met Williams. En ik wil het team graag helpen een nieuwe stap voorwaarts te maken’’, aldus de man, die dit jaar als 9de eindigde in de eindrangschikking met 20 WK-punten.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet