Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Groeten uit ...

Groeten van de NASCAR Whelen Euro Series vanaf Raceway Venray

Het was afgelopen weekend druk voor de motorische sporten. Alleen al in de Benelux waren er met 24U Spa Francorchamps, TT Assen en de NASCAR Whelen Euro Series drie Top events. Sommige fans, teamleden pendelden zelfs tussen Assen, Spa en Venray op en neer om vooral van deze Top evenementen maar niets te missen. Maar voor de diehard ovalfans was de terugkeer van de NASCAR Whelen Euroseries het absoluut autosport hoogtepunt van het jaar. En als kers op de taart de fantastische overwinning van Liam Hezemans voor het team van Hendriks Motorsport. Meer mochten we eigenlijk op deze laatste historische juni zondag niet verwachten. Ondanks alle sombere weersvoorspellingen was zelfs Pluvius Raceway goed gezind. De regengoden trokken naar elders…..

Tekst en Foto's Willem J. Staat

Groeten van de NASCAR Whelen Euro Series vanaf Raceway Venray

2024 Harry Maessen

Circuiteigenaar Harry Maessen gewoon in gesprek met de fans voorafgaande aan de NASCAR Euroseries 2 wedstrijd afgelopen zaterdag. Dan weet je wat er onder de fans leeft.

2024 EuroNASCAR
Het was ook duidelijk welk circus er in Venray aanwezig was. De laatste keer was inmiddels alweer vijf jaar geleden.

2024 FJ Truck Organisatie
De Trucks van de organisatie die o.a. voor de onderdelenvoorziening zorgen.

2024 Prijslijst
Voor de onderdelenverkopers werd het een slecht weekend. Er werd nauwelijks schade gereden. Alleen aan de Zwitser Thomas Toffel viel kleinschalig iets te verkopen. De enige die een beetje schade reed.


2024 Toffel Schade
De enige schade van het weekend.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet