Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
DTM

DTM: Contract verlengd: DTM in ieder geval tot en met 2026 naar Zandvoort, optie voor nog eens twee jaar

240610 DTM Zandvoort aankondiging
De DTM komt in ieder geval ook de komende twee jaar naar Circuit Zandvoort

Genoten van het DTM-weekeinde op Circuit Zandvoort? Dan is er goed nieuws, want de Duitse serie, sinds vorig jaar georganiseerd door de ADAC, komt in ieder geval ook de komende twee jaar weer naar het circuit aan de kust. Dat werd vastgelegd in een overeenkomst tussen de ADAC en het circuit, met een optie voor nog eens twee jaar, dus tot en met 2028. Op geen enkel ander cicuit buiten Duitsland kwam de DTM vaker in actie.

Tekst: René de Boer (X: @renedeboer)
Foto: ADAC/Gruppe C


“Als Circuit Zandvoort zijn we blij met de verlenging van de samenwerking met de DTM. In meer dan 20 jaar heeft de DTM voor spectaculaire races gezorgd die de fans wisten te boeien. We kijken ernaar uit, het partnerschap voort te zetten dat op ons circuit voor veel adrenaline zal blijven zorgen”, aldus Robert van Overdijk, CEO van Circuit Zandvoort.

Ook aan ADAC-zijde heerst blijdschap over de voortzetting van de samenwerking met Zandvoort. “We zijn zeer blij dat Circuit Zandvoort voor tenminste nog eens twee jaar in de kalender van de DTM staat. Het circuit was in de historie van de DTM altijd goed voor spectaculaire races en past daarmee perfect op de kalender”, verklaart Thomas Voss, hoofd ADAC Motorsport.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet