Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Racing Shows

Racing Shows: Arie Luyendyk en Jeroen Bleekemolen a.s. vrijdagavond op Interclassics Maastricht

Arie Luyendyk en Jeroen Bleekemolen zijn a.s. vrijdagavond op de Interclassics van de partij en halen mooie herinneringen op aan hun tijd in Amerika.

2024 Arie


Aangeleverd bericht
Foto: PR


Arie Luyendyk en Jeroen Bleekemolen a.s. vrijdagavond op Interclassics Maastricht

Arie Luyendyk en Jeroen Bleekemolen komen naar InterClassics! Op vrijdag 12 januari om 19:00 uur halen ze herinneringen op aan hun tijd met Ford. Beide coureurs hebben mooie momenten beleefd in Fords, zo wist Jeroen op Le Mans te winnen met een Ford GT. Arie reed diverse Indycars met Ford motor en reed in 1988 nog met een Zakspeed Mustang op Daytona!

Een uniek verzamelitem laten signeren? Vraag bij de infobalie naar het gelimiteerde InterClassics wandbord.Te koop zolang de voorraad strekt!Liefhebbers van virtueel racen kunnen in de Sim Expo hun hart ophalen. Sim Formula Europe presenteert in samenwerking met internationale hard- en software ontwikkelaars de nieuwste simrace-technologieën. Bezoekers worden uitgenodigd om ‘in te stappen’ en de setups zelf uit te proberen. Op zaterdag wordt door ’s werelds beste simracers zelfs gestreden om een prijzenpoule van maar liefst 10.000 Euro! U vindt de Sim Expo op de Forum Passage. Meer informatie vindt U op de website. https: simfomula.eu

Rondleidingen
Met een rondleiding ontdekt u door de boeiende verhalen en leuke anekdotes de geschiedenis van 120 jaar Ford Performance. Een rondleiding duurt 30 minuten en kost € 14,50 per persoon. Er zijn verschillende tijdslots beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet