Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: RaceFan F1 "Finish" 2023 vanaf aanstaande vrijdag te koop

231127 Boek Anjes

De laatste finishvlag van het WK-seizoen 2023 is gezwaaid, maar dat betekent niet dat liefhebbers van de Formule 1 het nu zonder hun favoriete sport moeten stellen. Redding is nabij, want vanaf aanstaande vrijdag, 1 december, kan het gloednieuwe boek RaceFan F1 Finish 2023 van Anjès Verhey worden besteld. In eerste instantie online via de exclusieve partner Boekenvoordeel (klik hier voor de website, bestellen kan met en zonder account), maar vanaf volgende week ook in de bekende boek- en tijdschriftenwinkels. Dé Nederlandse terugblik op het recordseizoen van Max Verstappen wil natuurlijk niemand missen!

Tekst: redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR

Op de vertrouwde manier passeert elk van de 22 wedstrijden die dit jaar in het kader van het wereldkampioenschap Formule 1 werden verreden nog een keer de revue. In woord en beeld, maar ook met de bijbehorende uitslagen, feiten en cijfers en natuurlijk de “topper” en “flopper” van elke wedstrijd. Bovendien is bij elke race de reactie van Max Verstappen te lezen.

Jeroen Bleekemolen verzorgde ditmaal het voorwoord. Na het Formule 1-gedeelte is er een extra katern dat is gewijd aan diverse andere takken van autosport, van Formule E en GT’s tot FIA WEC en rally, plus de Mazda MX-5 Cup als een van de spectaculairste raceseries op nationaal niveau. Uiteraard is ook dit gedeelte gevuld met spectaculaire actiefoto’s.

Opnieuw heeft Anjès Verhey voor deze uitgave een exclusieve samenwerking met online-aanbieder Boekenvoordeel. Dat betekent dat het boek vanaf 1 december online te bestellen is via www.boekenvoordeel.nl. Wie op werkdagen bestelt, heeft de publicatie binnen 24 uur in huis. Bestellen in het weekeinde betekent een dagje langer wachten. In de boek- en tijdschriftenwinkels is RaceFan F1 “Finish” 2023 vanaf 3 december verkrijgbaar.

De afgelopen jaren waren de boeken relatief snel uitverkocht, dus reken erop dat de uitgave van dit jaar, met de geweldige recordreeks van Max Verstappen, ook weer een gezocht collectors’ item wordt! Snel erbij zijn is dus het devies.

RaceFan F1 “Finish” 2023
Uitgave: Cars & Motorsport International
Samenstelling / hoofdredactie: Anjès Verhey
Uitvoering: 124 pagina’s, glossy gelamineerd cover en binnenwerk op stevig gesatineerd papier
Verkoopprijs: € 12,50
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet