Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diverse klassen

NXT Gen Cup: Lukas Stiefelhagen maakt debuut op Knutstorp

Lukas Stiefelhagen

Karter Lukas Stiefelhagen is de derde Nederlander die in actie komt in de 100% elektrische NXT Gen Cup. Net als Greaham Hofmans, die het gehele seizoen mee rijdt en Bente Boer die in het Nürburgring weekend actief was begeleidt het team van Bas Koeten Racing Lukas in zijn debuut in deze cup. Vorige week heeft Lukas een uitvoerige sessie op de simulator gedraaid met veelbelovende uitkomsten.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

“Ik kijk er echt naar uit om mee te doen aan de NXT Gen Cup op Knutstorp. Ik heb al enige ervaring met elektrische karting en ik heb er echt zin in om met de LRT NXT1 te racen”, aldus Lukas

NXT 4K MO NZ9 9829.

18 identieke auto’s gaan komende donderdag en vrijdag op het Zweedse circuit van Knutstorp van start voor het vijfde evenement van dit seizoen. Ten opzichte van de voorgaande evenementen wordt er nu een extra vrije training aangeboden om de rijders meer tijd te geven om de fijne kneepjes van dit circuit te leren kennen.

De trainingen staan gepland op aanstaande donderdag 31 augustus. De twee wedstrijden worden op vrijdag 1 september verreden en zijn rechtstreeks te zien op het You Tube kanaal van deze serie.

TIJDSCHEMA

230818 NXTGenCup Quali mp 1920 033

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet