Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Raceway Venray

Autospeedway: Aanstaande tweede Pinksterdag weer spectaculaire races op Raceway Venray

02 Stockcar F1

Ervaar de geur van brandend rubber en het geluid van brullende V8 motoren. Op de ovals van Raceway Venray komt aanstaande maandag 2de Pinksterdag alles samen voor de traditionele Pinksterraces als tweede evenement van het nieuwe seizoen 2023.

01 Stockcar F2


Aankomende tweede Pinksterdag zal het geweld voor de tweede keer van dit seizoen op Raceway Venray weer in losbarsten. Op deze niet te missen dag komen op de korte oval, de Stockcar F1, F2, F2 junioren en tevens de National Hotrods aan de start. Maar ook de 2lt Hotrods en Heritage Stockcars maken hun opmars.

02 V8 Oval Series


Op de halve mijl, denderen de V8 Oval series weer met een huiveringwekkend tempo over het asfalt. Snelheden van +200km/h op het 220 lange rechte stuk laten de fans op de puntjes van hun stoelen zitten. Dit van dichtbij kunnen beleven, is dan ook de kracht van deze sport. Bezoek de teams in de pits en geniet van pure autosport op Raceway Venray.

01 National Hotrod


De entree bedraagt €20,- en dat is inclusief een tribuneplaats,  kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Er kan gepind worden op Raceway Venray!

20230328 RWV poster RACE2

Tijdschema-Pinksterraces-29-mei-2023ZT1.pdf

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet