Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: RaceFan F1 'Start'-guide 2023 vanaf aanstaande vrijdag te koop!

230227 Cover Anjes

Het kan niemand ontgaan zijn: aanstaand weekeinde start het Formule 1-seizoen op het circuit van Sakhir in Bahrein. Natuurlijk kan er tot die tijd volop worden gespeculeerd over de kansen van de respectievelijke rijders en teams, maar één ding staat vast: net op tijd voor de seizoensopening verschijnt aanstaande vrijdag het jaarboek van Anjès Verhey onder de naam RaceFan F1 ‘Start’-Guide. Geen prijsverhoging, dus voor minder dan een tientje alle informatie die onmisbaar is om het Formule 1-seizoen goed te kunnen volgen. De uitgave kan online worden besteld via www.boekenvoordeel.nl en is ook in de 100 Boekenvoordeel-winkels in Nederland en Vlaanderen te koop.


Tekst: redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR


“Hét originele Formule 1-album sinds 1981” staat er op de cover van de RaceFan F1 ‘Start’-Guide. Daarmee is niets teveel gezegd, want Anjès Verhey kwam al met de eerste Nederlandse Formule 1-seizoensgids toen Jan Lammers nog aan zijn eerste Formule 1-periode bezig was en Jos Verstappen (voor de jongere lezers: de vader van Max) net zijn eerste meters op een kart had afgelegd…

Inmiddels zijn de boeken van Anjès Verhey echte collectors’ items: de afgelopen edities (Start en Finish 2022) waren binnen drie weken uitverkocht! Reden genoeg voor de liefhebbers dus om er nu, bij de 41e editie, in ieder geval op tijd bij te zijn.

De RaceFan F1 ‘Start’-guide is door Anjès Verhey en haar team met het gebruikelijke enthousiasme en de aandacht voor detail verzorgd. Daarbij is ernaar gestreefd om zoveel mogelijk actuele informatie in de vorm van tekst en foto’s te kunnen plaatsen.

Voor elk van de tien Formule 1-teams is er een apart hoofdstuk opgenomen, terwijl er ook een apart hoofdstuk aan Max Verstappen is gewijd. Het reglement voor 2023, de kalender, de circuits, statistieken, scoreboard, quotes van rijders… Het zit er allemaal in!

Daarnaast is er een apart gedeelte met aandacht voor andere takken van autosport, waaronder de Dakar-Rally, het WK Rally, een historisch item over de eerste Japanse overwinning tijdens de 24 Uur van Le Mans, de activiteiten van de familie Bleekemolen en meer.  

Kortom: de RaceFan F1 ‘Start’-guide 2023 is niet te missen! Vanaf vrijdagmiddag 3 maart kan de publicatie worden besteld via www.boekenvoordeel.nl voor een prijs van 9,95 Euro (excl. verzending). In de shops is de nieuwe editie de week erna leverbaar.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet