Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Jaarboek RaceFan F1 'Finish' van Anjès Verhey uniek collectors' item van een bijzonder seizoen

211214 Cover Finish

Natuurlijk raken we voorlopig nog niet uitgepraat over de zinderende ontknoping van de strijd om de Formule 1-wereldtitel, afgelopen zondag in Abu Dhabi. En natuurlijk willen we dat geweldige moment in de toekomst ook nog vaak herbeleven. Autosportgeschiedenis in optima forma. Vandaar dat we uitkijken naar de komst van het nieuwe boek van Anjès Verhey, RaceFan F1 'Finish', dat eind deze week – en daarmee super-actueel – van de pers rolt. Een prachtig document van het WK-jaar van Max Verstappen, de geweldige strijd met Lewis Hamilton, de grandioze terugkeer van de Formule 1 op Zandvoort. Bij Boekenvoordeel en in de boekhandel verkrijgbaar voor 9,95 Euro. Dat wil je niet missen!

Tekst: Redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR

Zeker voor Nederlandse autosportliefhebbers wordt de eindejaarsuitgave van de langst bestaande Formule 1-jaarboekreeks in ons land natuurlijk een absoluut collectors' item. De opzet is vertrouwd, met een eigen hoofdstuk voor elk van de 22 dit jaar verreden Grands Prix inclusief een raceverslag, startopstelling, de uitslag en de 'topper en flopper' van elke race. Het geheel is voorzien van hoogwaardig fotomateriaal. Speciale aandacht is er voor de geslaagde Formule 1-Grand Prix op Zandvoort in de vorm van het voorwoord van Jan Lammers.

Daarnaast besteedt de eindejaarsuitgave van Anjès Verhey als altijd ook aandacht aan andere takken van autosport, van het WK Formule E tot aan de Mazda MX-5 Cup, van het NK Rally tot aan FIA WEC, FIA WTCR, de Nederlandse successen in de Porsche-cupracerij en de komende Dakar Rally. Kortom: genoeg om te kijken en te lezen voor de komende weken.

RaceFan F1 'Finish' 2021
Verkoopprijs 9,95 euro
Vanwege Corona exclusief online bij Boeken Voordeel
én in de boekhandel verkrijgbaar vanaf 17/20 december a.s.
132 pagina's hoogglans uitgevoerd
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet