Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1: Renault F1 Team op Bavaria City Racing

Op 19 augustus zal het ING Renault Formule 1-team in Rotterdam een spetterende demonstratie verzorgen tijdens de inmiddels traditionele Bavaria City Racing. De demo is in het centrum van de Maasstad.

Renault komt naar Nederland omdat ING de Hollandse hoofdsponsor is van de regerend wereldkampioen constructeurs. Het Formule 1-team is op 17 en 18 augustus tevens present bij een publieksbeurs in Ahoy, RaceSalon genaamd. RaceSalon biedt ruimte om de absolute top van de autosportwereld te bezichtigen en te beleven. Drie tentoonstellingshallen in Ahoy Rotterdam, bij elkaar 18.000 vierkante meter vloeroppervlakte, worden ingericht als een fraai uitziende paddock.

480_renaultf1_cpz1

Unieke kans
ING wil de Nederlandse autosportfans middels de komst van Renault een unieke kans geven de top uit de Formule 1 van heel dichtbij te zien, te horen, te ruiken en aan te raken. Wilbert Lek, ING Bank directeur in Rotterdam: "Dit is een unieke kans voor Nederland en Rotterdam om de wereldkampioen in actie te zien. Ik zie de bolides al over de Willemsbrug racen."

Robert Heilbron, directeur van Rotterdam Racing: "Voor ons is de komst van het ING Renault F1 Team naar Rotterdam weer een jongensdroom die uitkomt.’’ Na het succes van 2005 en 2006 van Bavaria City Racing zullen de Formule 1-bolides terugkeren naar de havenstad om de fans weer te laten genieten van gierende banden en brullende motoren.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet