Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Pitstop-editie 'RaceFan F1' als fotofeest

Cover Pitstop 2021 enkel

Waarom zou je de uitgave van Formule 1-boeken moeten beperken tot voor het seizoen en na afloop van het racejaar? Zoiets zal Anjès Verhey ongetwijfeld hebben gedacht, en dat bracht haar tot de uitgave van een speciale zomereditie van haar bekende softcover-Formule 1-publicatie 'RaceFan F1'. De ondertitel luidt 'pitstop', en inderdaad past deze publicatie, die vanaf deze week fysiek in de bekende boek- en tijdschriftenshops te vinden is en online kan worden besteld is via www.boekenvoordeel.nl, perfect tussen de voorjaarseditie 'Start' en de eindejaarsuitgave 'Finish'.

Tekst: redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR

'Het Duel – F1-fotofeest', staat er in sierlijke letters op de cover, en de afbeeldingen op de titelpagina maken duidelijk dat het hierbij gaat om de tweestrijd tussen zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en de Nederlandse racetrots Max Verstappen, die de Nederlandse autosportliefhebbers het hele seizoen al op het puntje van de stoel houdt. "Vanwege de bijzondere en felle titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton hebben we ditmaal gekozen voor een stripachtige uitgave", vertelt uitgeefster en initiatiefneemster Anjès Verhey.

"RaceFan F1 'Pitstop' 2021 is een fotofeest geworden, een bewaardocument voor de Formule 1-fans", vervolgt Verhey. "Met als opening de terugkeer van de Dutch Grand Prix op 5 september. In fraaie, deels memorabele beelden gevat kijken we naar verleden en heden van de twee hoofdrolspelers in de Formule 1. Ofwel naar Het Duel om de absolute macht tussen Max en Lewis in dit seizoen. Een fotocollage van de 20 Formule 1-coureurs die naar Zandvoort komen ontbreekt niet."

Dat de Formule 1 in deze uitgave centraal staat, wekt uiteraard geen verwondering, maar er is meer. Zo vertelt Frits van Eerd, die met de supermarktketen Jumbo al als sponsor van Max Verstappen optrad toen die nog in de Formule 3 reed, in het voorwoord bij het boek over zijn relatie met de coureur. Ook de prestaties van Van Eerd zelf en zijn teamgenoten bij Racing Team Nederland in de lange-afstandswedstrijden van het FIA WEC worden belicht, evenals de successen van Tom Coronel in de TCR-toerwagenracerij.

RaceFan F1 'Pitstop' 2021 telt 72 full-colour-pagina's en is voor een prijs van 7,95 Euro verkrijgbaar bij de boek- en tijdschriftenhandel of online via www.boekenvoordeel.nl. Per email bestellen kan ook, stuur dan een mail naar: racefanf1.startfinish@gmail.com
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet