Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
RETRO

HARC nieuws December - Prettige dagen en ander HARC nieuws

Santa-kart

Het HARC bestuur wenst iedereen prettige feestdagen en een gezond en sportief 2020!

feest

Vrijwilligers en NK 82-90-winnaars in het zonnetje gezet

Op 29 november stond hij weer in de agenda: de traditionele HARC-vrijwilligersavond bij Bleekemolens Raceplanet. En net als vorig jaar werd de avond aangegrepen om ook de bokalen te overhandigen aan de winnaars van het NK 82-90. De avond zelf mocht dan een traditie zijn, net als de locatie, maar de invulling was zeker niet traditioneel. De bezoekers was gevraagd om een bloem mee te nemen als 'toegangsbewijs' – en bij de ingang bleek al gauw waarom de bezoekers met een roos in de roos schoten. Daar stond namelijk Roos – van het niet op hun mondjes gevallen zusjesduo Roos & Toos – om iedereen welkom te heten. Met een roos was Roos natuurlijk extra blij... De zusjes bouwden daarna een gezellig feestje met hun liedjes en hun kwinkslagen, die er bij de gasten lekker in gingen. Net als de taart met koffie trouwens. En hoe later op de avond het werd, hoe gekker het werd...


kart

Nu aanmelden voor de benefiet kartwedstrijd   Wacht niet tot het nieuwe jaar, doe het gewoon nu, want de race is al op vrijdag 10 januari! Onze jaarlijkse twee uur durende Go Kart Battle bij Raceplanet Amsterdam, waarmee we de start van het nieuwe raceseizoen inluiden. Ronsel je vrienden, collega's, raceconcurrenten, werknemers of wie dan ook en meld een team aan! Zoals ieder jaar is dit niet alleen een avond plezier maken, maar kunnen we dankzij jullie inschrijfgelden en een aantal sponsors ook een bijdrage leveren aan een goed doel. Dit jaar is dat de Chordoma Foundation, een organisatie die onderzoek financiert naar de behandeling van chordomen, een zeldzame vorm van botkanker. Doe mee (alleen sponsoren mag ook!) en steun dit goede doel. Er is plek voor 20 teams van 3-4 personen. Ontvangst vanaf 18:00, saté buffet om 18:30, daarna briefen en kwalificeren en vanaf 20:30 gedurende gaan we racen! Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je HIER.


250

Rackalenders 2020

Het NK GTTC (1966-1981) was er dit kaar als eerste bij om de racekalender te presenteren. Zij rijden in 2020 op Zandvoort (HZT 23-24 mei), Spa (26-28 juni), Zolder (11-12 juli), Zandvoort (HGP, 5-7 september), Dijon (2-4 oktober) en Assen (17-18 oktober).

Het HTGT (pre-'66) heeft de kalender ook rond: Hockenheim (17-19 april), Zandvoort (HZT 23-24 mei), Spa (26-28 juni), Zolder (11-12 juli), Assen (7-9 augustus) en Le Mans (16-18 oktober).

Het HARC NK82-90 zal natuurlijk tijdens de Historic Zandvoort Trophy op 23 en 24 mei in actie komen. Vervolgens staan op het programma de Historische Assen Trophy op 13-14 juni en het British Race Festival op 4-5 juli. De verdere kalender is bijna rond, binnenkort volgt meer informatie.

En vergeet niet, op 8 maart de shake down voor het nieuwe seizoen, de HARC Historic 250 op het vernieuwde Grand Prix Circuit van Zandvoort. Mis hem niet, inschrijven kan nu al op de website.


INSCHRIJVEN    

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet