Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

'RaceFan F1 – Finish' vanaf 12 december verkrijgbaar

Cover Finish 2019 enkel


Sinterklaas is inmiddels alweer het land uit, maar vanaf morgen ligt hét cadeau voor autosportliefhebbers weer in de winkels: de 26e editie van het onvolprezen Formule 1- en autosportjaarboek van Anjès Verhey, die ook aan AUTOSPORT.NL met enige regelmaat haar zeer gewaardeerde medewerking verleent. 'RaceFan F1 – Finish' is de titel van de publicatie, waarin het Formule 1-seizoen met alle 21 verreden races uitgebreid wordt belicht. Vanaf 12 december is het boek verkrijgbaar in geselecteerde shops van bekende boek/tijdschriftzaken voor 9,95 Euro, een prijs waarvoor je dit boek natuurlijk niet wilt missen!


Tekst: redactie Autosport.nl
Foto: PR

Extra in de spotlights onze Nederlandse top coureur Max Verstappen wiens quotes per race in een speciaal hoofdstuk zijn opgenomen. Circuit Zandvoort genoot een topjaar en maakt zich hoogst ambitieus gestemd op voor de terugkeer van de Formule 1 Grand Prix op 3 mei 2020.

Ook stelde Anjès Verhey pagina's samen over andere belangrijke nationale en internationale race- en rallyseries. FIA Formule 2 kampioen 2019 Nyck de Vries schreef het voorwoord en komt in deze uitgave meer aan het woord.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet