Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Groeten uit ...

Groeten van het oude circuit Zandvoort. De laatste rondjes

IMG 001
Een dikke like voor de komst van de Grand Prix naar Zandvoort in 2020.

De graafmachines zijn al flink aan de gang om het Circuit Zandvoort om te vormen tot een fraai Formule 1 circuit. De Zandvoort 500 was het laatste evenement op het oude circuit. Maar liefst 38 equipes namen afscheid van een tijdperk. Wij waren met een flink aantal fotografen aanwezig om deze laatste wedstrijd in beeld te brengen, maar vooral het randgebeuren had zoals gebruikelijk onze voorkeur. De groeten uit Zandvoort.

Tekst: Gerrie Hoekstra en Eric van de Heuvel
Foto's: Gerrie Hoekstra, Co van der Gragt, Chris Schotanus, Niels van der Peet en Erik van der Schaaff


walch-vanthienen-uithuilen

De emoties liepen hoog op.
  1

"Dit lint is voor Cynthia Boezaart. Geen zwart lint, want daar hield ze niet van dus koos ik voor blauw", zo verklaarde Liesette Braams het lint dat haar Mclaren sierde. Cynthia overleed vorige week aan de gevolgen van kanker.


IMG 002

Meeuwen en Zandvoort zijn onlosmakelijk verbonden. Of ze doof zijn geworden van het racegeweld weten we niet, maar ze hadden in elk geval geen last van darmklachten.


werkzaamheden-4035
vip-room

De doorsteek van de Toyota bocht naar de Hans Ernst bocht is enkele weken geleden verwijderd en daarop volgestort met zand, waarop een paviljoen aan het verrijzen is dat plaats moet bieden aan zo'n 450 (VIP)gasten. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan zij een prachtig uitzicht krijgen over het asfaltlint door de duinen.


3

De hekken lagen al plat.

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet