Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Groeten uit ...

Groeten vanaf de Circuit Zandvoort Incentives by Bleekemolen

raceplanet

We waren op de redactie van Autosport.nl. blij verrast door een uitnodiging om langs te komen op Circuit Zandvoort en om kennis te maken met het uitgebreide wagenpark van Circuit Zandvoort Incentives by Bleekemolen. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar de verslaggeving in tekst en beeld van de activiteiten van importeurs, teams en rijders op de circuits, maar echt zelf rijden op Circuit Zandvoort was er bijna nooit bij. Wel hadden we enkele jaren geleden al een dagvullend incentive meegemaakt, maar ondertussen heeft de Familie Bleekemolen weer miljoenen geïnvesteerd in nieuwe waanzinnige droomauto's. Een goede reden om kennis te maken met ondermeer de McLaren, Mercedes-AMG en de Formule RP1.

Tekst: Gerrie Hoekstra
Foto's: Gerrie Hoekstra, Marco Antheunisse en Niels Kamp

peter lenyard

We werden enthousiast ontvangen door Marketing Manager Peter Koning van Race Planet in Bernie's Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant van Circuit Zandvoort.

atwachten

Wij oudere jongeren wachten in spanning af wat ons te wachten stond.

bernies-wagenpark

Voor de allerkleinsten stond er al een wagen gereed in Bernie's Bar & Kitchen

michael sebastiaan

Michael Bleekemolen heette ons welkom en vertelde dat hij al in 1985 incentives met Megane's verzorgde, toen nog onder de vlag van de Marlboro Experience. Nu entertaint Bleekemolen jaarlijks ruim 40.000 gasten op Zandvoort.

sebastiaan

Zoon Sebastiaan vertelde over de huidige race-activiteiten van de familie in ondermeer de Clio Cup. Jeroen Bleekemolen was verhinderd. Hij was onderweg naar de IMSA-race op Watkins Glen.

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet