Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: RaceFan F1 'Pitstop' brengt carrière en successen Max Verstappen in beeld

160811 Cover Pitstop

De Formule 1 heeft een zomerpauze tot eind deze maand de actie weer wordt hervat tijdens de Belgische Grand Prix op het circuit van Spa-Francorchamps, maar dat betekent uiteraard niet dat Formule 1-fans verstoken hoeven te blijven van lectuur over hun favoriete sport. Wie het seizoensverloop tot nu toe, en dan specifiek de successen van Max Verstappen, nog eens op zijn of haar gemak de revue wil laten passeren, kan terecht bij de publicatie RaceFan F1 'Pitstop' van Anjès Verhey, die nu in de boekhandel ligt.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto: PR

De RaceFan-uitgaven van Anjès Verhey rondom de Formule 1 zijn bij Nederlandse autosportliefhebbers natuurlijk al decennialang bekend. Naast de jaarlijkse publicaties 'Start' en 'Finish' brengt de Nederlandse autosportjournaliste bij speciale aanleidingen ook de tussentijdse uitgave 'Pitstop' op de markt. En welke aanleiding zou nu beter kunnen zijn dan de recente successen van Max Verstappen in de Formule 1? Die worden in deze publicatie in woord en, vooral, beeld dan ook uitgebreid belicht, maar er wordt ook uitvoerig ingegaan op de eerdere stappen in de carrière van de Nederlandse Grand-Prix-winnaar, van de karting via de eerste test met een formulewagen, de successen in de Formule 3 en de snelle doorgroei naar de Formule 1.

Een uitvoerig fotoverslag van de Jumbo Familie-Racedagen driven by Max Verstappen op Circuit Park Zandvoort ontbreekt niet. Ook is er een impressie van de mogelijkheden die Bleekemolens Raceplanet biedt voorde allerjongsten om kennis te maken met de kartsport. Prins Bernhard van Oranje verzorgde het voorwoord van de publicatie, die tot stand kwam met medewerking van Total Nederland.

RaceFan F1 'Pitstop' 2016 ligt voor de prijs van € 6,95 in de schappen van de gespecialiseerde boek- en tijdschriftenwinkels.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet