Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Stichting Groot Hart laat kinderen genieten tijdens racefestijn op Zolder

035tychoseye groothart-pinkster- 20160515

Het Belgische circuit Zolder heeft stichting Groot Hart uitgenodigd om een aantal gezinnen ongelofelijk blij te maken. Op zondag 3 juli is het zover, dan rijdt Groot Hart tussen de wedstrijden van de Syntix Superprix met ernstig zieke kinderen rond om hen de dag van hun leven te bezorgen. De stichting maakt tijdens wedstrijddagen, op een circuit in binnen- of buitenland, een racebelevenis mogelijk voor kinderen die leven met een hartafwijking of een ernstige ziekte. De Groot Hart Rondes vinden plaats op zondag 3 juli tijdens de Syntix Superprix om 12:10 en 12.30 uur op circuit Zolder.

Tekst: Aangeleverd bericht
Fotografie: PR

033tychoseye groothart-pinkster- 20160515

Initiatiefnemer van stichting Groot Hart is tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues. Hij is blij dat de kinderen weer de kans krijgen om hun moed in te zetten voor iets wat spannend en leuk is. Als 3-jarig jochie onderging hij een hartoperatie waaraan hij zijn leven heeft te danken. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een ernstige ziekte en weet hij maar al te goed hoe het je leven kan bepalen. Net zoals hij weet hoe bepalend het is voor kinderen om je gedachten te verzetten.

145tychoseye groothart-pinkster- 20160515

Duimpjes omhoog is het teken voor de coureurs dat het harder mag, duimpjes omlaag...is nog nooit gebeurd. Na vele malen op de Nederlandse circuits te hebben gereden zijn ook onze zuiderburen dit jaar van de partij, want één ding is zeker: ook nu maakt de stichting er weer een feestje van.

051krnza groothart-pinkster- 20160515

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet