Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Retro diversen

Retro: Retro Racing Magazine 10/2016 is verschenen

13077346 10206897022528034 546377605 n

Het nieuwste magazine van onze Retro-partner Retro Racing Magazine is verschenen en staat nu online. Alle historische autosport van afgelopen maand wordt erin belicht, aangevuld met diverse interviews, columns en achtergrondartikelen.

Tekst: Mattijs Diepraam & Carlo Senten
Foto: Henry Soenarko

In dit nummer doet Retro Racing Magazine (RRM) verslag vanuit Jarama en Hockenheim, waar het YTCC zijn seizoens­opener verreed. Verder reisde RRM twee keer af naar Circuit Zolder, voor het Masters Historic Festival en het New Race Festival met de Historic Monoposto Racing.

Aan de vooravond van de Historische Zandvoort Trophy (HZT) geeft zowel Arthur Dekker als Jan-Bart Broertjes een voorbeschouwing op dit evenement, de seizoensstart voor zowel het NK HTGT en NK GTCC. In zijn column schrijft Rob Petersen over 'de bocht voor één weekend', een mooie anekdote uit de rijke geschiedenis van het circuit in de duinen!

Verder twee interviews met 'veteranen' uit de Nederlandse historische autosport. Michel Oprey, deelnemer van het eerste uur aan het NK HTGT, vertelt mooie verhalen uit het verleden. Daarnaast laten we Hans Hugenholtz aan het woord. Niet alleen een begenadigd coureur, maar ook lid van het dagelijks bestuur van de KNAF en binnen de FIA lid van de commissie historische autosport.

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet