Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Komend weekend de Benelux Open Races op Circuit Park Zandvoort

VW Fun Cup - Allure Team 2

Het Belgische Kronos Events organiseert aankomend weekend op Circuit Park Zandvoort de Benelux Open Races. Enduranceraces verdeeld door drie verschillende raceklasses met een flink aantal deelnemers. Zo zien wij ondermeer de 2 CV Racing Teams klasse en de European VW Fun. Racewagens die wij niet zo veel zien op Zandvoort, maar strijden om elke meter asfalt. De derde klasse die aan de start komt is de Belgian Gentlemen Driver's Club.

VW Fun Cup - Acome Racing

Het is op het duinencircuit, dat de derde wedstrijd van de VW Fun Cup plaatsvindt, goed voor twee races van drie uur. De eerste confrontatie is voorzien op zaterdag om 18u30 en zal worden afgevlagd als de avond gaat vallen. (21u30). De tweede krachtmeeting volgt op zondag, met start om 13u20.

mettet-2014-2cv1

Ook de nog steeds populaire 2CV's komen aan de start. De eerste race van de 2 CVRT duurt 210 minuten en start zaterdagmiddag rond 12u35. De tweede race van 150 minuten start zondagmiddag om 16u30.

bgdc l Spa01

Na een kwalificatie op zaterdag starten de vele deelnemers in de BGDC al heel vroeg in de zondagochtend. De race van drie uur wordt om 09u15 gestart en eindigt rond 12u15. Voor iedereen die eens andere autosport wil zien wellicht leuk om eens te gaan kijken.

Tijdschema

Deelnemers European VW Fun Cup

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet