Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 3

Formule 3: Ho Pin Tung zorgt voor spektakel in Breda

Heeft u dat ook weleens? Wachten voor een zebrapad en je dan realiseren dat iets helemaal niet kan. Dit overkwam vanmiddag het winkelende publiek in Breda.

Tekst en foto's: Willem J. Staat

 Ho Pin Zebra
Komt u ook wel eens een F3 bij een zebra tegen?

Meet en greet Ho Pin Tung
Het was een vreemde gewaarwording. Je staat braaf voor een zebra te wachten en dan neemt er een heuse F3 Lola B06/30 Opel aan het verkeer deel. Op de rotonde van het befaamde Van Coothplein voor de deur van GP World legde Ho Pin een paar fraaie handtekeningen neer in de vorm van verschroeid rubber. De verraste voorbijgangers waardeerden de aktie van Ho Pin met een daverend applaus.

 Ho Pin publiek
Ho Pin Tung stopt bij GP World voor de deur.

Op weg naar Bavaria City Racing in Rotterdam maakte het team van JB Motorsport een pitstop bij GP World, waar de eerste tweehonderd bezoekers werden verrast met een fraai Ho Pin Tung T-shirt. Getuige de hoge opkomst is Ho Pin Tung al razend populair onder de autosportfans. Danny de Heer van GP World: "Het was ontzettend leuk om onze klantenkring met een coureur kennis te laten maken. Wat mij betreft mogen de bandensporen hier op de rotonde nog lang te zien blijven."

Ho Pin Tung: "Ik ben er bijzonder trots op dat er bij GP World zo'n hoge opkomst is geweest en vond het heel erg leuk om de fans te ontmoeten. Het is leuk te horen dat mensen echt geïnteresseerd in mijn carrière en hoop ze ooit misschien nog eens te ontmoeten. Maar dan als Formule 1-coureur..."

 Ho Pin jeugdige fans
Ho Pin Tung is nu al populair bij de jeugdige fans.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet