Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Retro diversen

Retro: Zevende Classic Wings & Wheels op 22 augustus 2015 op vliegbasis Gilze-Rijen

cww IMG 7389

Op 22 augustus 2015 is het na twee jaar wachten weer zover: dan wordt de vliegbasis Gilze-Rijen voor de zevende keer het 'Goodwood van de lage landen'. Wederom zullen er historische (race)auto's en vliegtuigen van de hoogste categorie aanwezig zijn, niet alleen maar als 'dood' museumstuk maar waar ze thuishoren: op de baan en in de lucht!

Tekst en foto's: PR

cww in de pits 2

Classic Wings & Wheels is na zes afleveringen van dit tweejaarlijkse evenement uitgegroeid tot een hoogtepunt op de Nederlandse evenementkalender. Niet voor niets heeft de show in binnen- en buitenland de naam een Little Dutch Goodwood te zijn. Ook in 2015 zal het programma de hele dag weer barstensvol staan met demonstraties van bijzondere klassieke voornamelijk sport- en racewagens, die thematisch zijn ingedeeld – van historische toerwagens tot brute Can Am-racers.

cww IMG 7284

Ook in de lucht zal er weer volop actie zijn. Uiteraard staat het programma voor deze zevende Classic Wings & Wheels nog niet definitief vast, maar ook komend jaar zullen er weer veel bijzondere toppers uit de automobiel- en luchtvaartwereld aanwezig zijn. Ook aan de entourage is gedacht. 'Oldtimerbezitters en clubs die Wings & Wheels nu eens van dichtbij willen meemaken, kunnen gerust contact opnemen met mij,´ zegt Henk Janus, voorzitter van de Stichting Classic Wings & Wheels. Bij voorgaande edities werd van dit aanbod ook al gretig gebruik gemaakt, zodat het complete terrein van de vliegbasis vol stond met een geweldig arsenaal exclusieve, bijzondere of nostalgische voertuigen uit alle windstreken.

Evenals bij alle voorgaande edities zal een GOED DOEL ook dit keer de grote winnaar zijn.

Noteer vast met ROOD in de agenda de datum: zaterdag 22 augustus 2015!

Henk Janus,
email hw.janus@janusvaten.nl of info@classicwings-wheels.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet