Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1: David Hart Vastgoedgroep nieuwe sponsor Christijan Albers

David Hart Vastgoed Groep is officieel de nieuwe sponsor geworden van Christijan Albers. Het gaat om een driejarige deal waarbij DHVG.NL tijdens alle races op de helm van Christijan Albers zal staan. Bovendien zal David Hart Vastgroep het medium Formule l gaan inzetten voor de relatiemarketing.

tekst PR/Willem J. Staat

Sponsoring vanaf Bavaria Cityracing
Tijdens Bavaria Cityracing in Rotterdam komend week zal het logo van de DHVG voor het eerst prominent op de vleugel te zien zijn. David Hart: "Ik ben ondernemer in hart en nieren. Wat Christijan tot nu toe bereikt heeft vind ik geweldig en daarom wil ik hem vanaf nu gaan steunen op weg naar de top. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het talent en het karakter heeft om de top te halen. Daarom wil ik mijn bedrijf graag met hem en zijn achterban associëren."

Christijan Albers: "Ik ken David al erg lang en hij is een goede coureur. Daarom ben ik extra trots dat hij mij heeft uitgekozen voor zijn sponsoring de komende jaren. David Hart Vastgoed Groep is een indrukwekkend bedrijf met grote belangen in de Rotterdamse haven. Ik vind het geweldig om dit bedrijf in Nederland en de rest van de wereld te promoten."

Lodewijk Varossieau, manager van Christijan Albers: "Timing is everything. Zo net voor Bavaria Cityracing is een geweldig moment om zo'n mooie nieuwe Rotterdamse sponsor bekend te mogen maken. Nederlands onroerend goed was nog niet vertegenwoordigd binnen de partners van Christijan en wij zijn trots dat wij nu David Hart Vastgoed Groep als nieuwe sponsor mogen aankondigen. Ook business-to-business bedrijven ontdekken nu de kracht van de Formule l. David Hart Vastgroep is een zeer indrukwekkend bedrijf dat inmiddels een indrukwekkend aantal palmares op haar naam heeft staan. Bovendien racet David Hart zelf al zijn hele leven, dus hij kent de wereld en kansen als geen ander. Dat maakt het extra bijzonder dat hij heeft gekozen voor onze propositie en samenwerking met de andere partners van Christijan. Wij zijn ongelofelijk blij met dit vertrouwen en gaan er een succes van maken."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet