Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Goodwood

Retro: De sterren van de Goodwood Revival

goodwood-revival-2014-sat-21

De Historic GP op Zandvoort had Lammers, Luyendijk en Van Lennep, maar de Goodwood Revival is pas echt een sterrenmagneet. Na de races en de sfeer kijken we vandaag op AutosportRetro naar de coureurs en hun entourage. Want even los van die F1-coureurs, je staat tenslotte niet dagelijks oog in oog met een Spice Girl...

Tekst en foto's: Mattijs Diepraam & Erik van der Schaaff

1

Al op donderdag konden we sterren aan het werk zien. Tijdens de traditionele opening van de Goodwood Revival bewees Derek Bell niet alleen een geweldig coureur te zijn, maar ook een redelijke pot cricket te kunnen spelen.

goodwood-revival-2014-fri-64

goodwood-revival-2014-sat-36

Eén ster was van de partij op Zandvoort én op Goodwood. Giedo van der Garde vermaakte zich duidelijk, maar nam het werk ook serieus.

9

Uiteraard een van de hoofdgasten, Stirling Moss. Het hele weekend druk met handjes geven, spreken met collega's uit zijn tijd, maar ook de huidige generatie en het geven van handtekeningen. "Probeer maar een boek over mij te vinden waar niet mijn handtekening in staat", lachte hij.

goodwood-revival-2014-fri-41

Arturo Merzario begroet de legendarische (en nog altijd actieve) Lotus-monteur Bob Dance.

goodwood-revival-2014-fri-65

Als dochter van een beroemdheid ben je natuurlijk ook een beetje een celeb.

goodwood-revival-2014-fri-76

goodwood-revival-2014-fri-77

goodwood-revival-2014-fri-78

Derek Bell in gesprek met de bekende historische racer Ludovic Lindsay (die zo zou winnen in een Patrick Head-lookalike contest).

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet