Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Retro diversen

Retro: Autosport.nl pakt rubriek RETRO grootser aan

Autosport-Retro-480-beeld01

De laatste jaren wordt de interesse voor historische autosport steeds groter. De Historic Grand Prix, die komend weekend weer op Zandvoort zal plaatsvinden, is zo'n beetje het drukst bezochte evenement van het jaar. Met een enorm foto- en tekstarchief gaat Autosport.nl daarom de rubriek Retro een geheel eigen gezicht geven.

Autosport-Retro-480-beeld04

De redactie van Autosport.nl houdt zoveel mogelijk rekening met de wensen van de bezoekers. We houden in de gaten wat goed gelezen wordt en onze rubriek Retro is populair. Zodanig zelfs dat wij besloten hebben om een geheel eigen Retro-universe te bouwen op Autosport.nl, direct bereikbaar via de knop 'Retro' rechtsboven in het menu.

Het archief van de redactie van Autosport.nl bevat vele tienduizenden foto's. Daarnaast zijn onze redacteuren René de Boer, Willem Staat, Mattijs Diepraam en onze fotograaf Erik van der Schaaff lopende autosportencyclopedieën, die er ook erg veel plezier in hebben om hun kennis te delen.

Autosport-Retro-480-beeld05

De vernieuwde Retro op Autosport.nl belooft een mooie rubriek te worden en we roepen onze bezoekers met kennis van historische autosport op om hier samen met ons een succes van te maken. Heb je leuke foto's, sterke verhalen of anekdotes -liefst in combinatie met foto's- stuur ze dan naar onze redactie en wij plaatsen ze op Autosport.nl. Je doet er zeker een grote schare fans veel plezier mee.

Autosport-Retro-480-beeld07

Ook bedrijven die een binding hebben met historische autosport, als leverancier, sponsor of welke wijze dan ook, roepen we op te reageren. Gezamenlijk kunnen we de rubriek Retro naar grote hoogte kunnen brengen!

Neem hiervoor vrijblijvend contact op via info@autosport.nl

Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet