Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
ACNN

ACNN: Avenger Cup krijgt steeds meer vorm

480 actie 3905

Met al elf verkochte Avengers en BOXO-tools als enthousiaste cupsponsor ziet de toekomst van de nieuwe Avenger Cup er veelbelovend uit. De door MB Motorsport ontwikkelde cupracer mag zich op grote interesse verheugen en alle plannen voor de lancering van de nieuwe ACNN-klasse lijken dus doorgang te kunnen vinden. "We wilden voor de eerste race begin april acht Avengers aan de start hebben, die doelstelling hebben we nu al ruimschoots gehaald. Wellicht is het zelfs mogelijk om een eigen klasse te worden binnen de ACNN", stelt een tevreden cupcoördinator Jarno Born.

Tekst: Marco Antheunisse
Foto's: Serge Duursma en PR

De opvallend vormgegeven Avenger zal dit seizoen onder de vlag van de ACNN organisatie uitkomen in de nieuwe Open Sports Series klasse. Op het programma staan acht weekenden, verdeeld over de circuits van Assen, Zolder en Meppen (D).

480 uit pits 3806

BOXO-tools
Cupsponsor BOXO-tools levert professionele gereedschapswagens in vele maten en soorten. De samenwerking is logisch te noemen, want praktisch elk raceteam maakt gebruik van gereedschapswagens. Door zich binnen de autosport op deze wijze te profileren hoopt BOXO-tools haar marktaandeel in de nationale autosport een boost te kunnen geven.

480 cockpit

Positieve testdag
MB Motorsport's Marten Born heeft al jarenlang ervaring in het bouwen en beheren van open wiel racers. Anderhalf jaar geleden nam Born als basis een Engelse MEV Rocket racer, die hij vervolgens helemaal verbouwde en aanpaste naar zijn eigen wensen. Daarmee zag de opvallend vormgegeven Avenger het levenslicht. Tijdens de testdag in januari waren alle deelnemers unaniem positief in hun oordeel over de nieuwe cupracer. Dat resulteerde in vlotte verkoop van de genoemde elf Avengers.

Speciale aanbieding
Het is nog niet te laat om in te stappen; Tot 22 februari geldt een aanbod om tegen gereduceerd tarief mee te doen in deze betaalbare klasse. De aankoop van de wagen kost dan 21.500 euro (incl. BTW). Voor een Arrive & Drive pakket is het tarief 28.600 euro (incl. BTW). In het extra bedrag wordt de racekleding aangeboden, de catering voor acht races, een racecursus van drie dagen voor het behalen van de benodigde licentie, circuit ondersteuning en inschrijfgeld voor de acht weekenden. Na 22 februari zal het bedrag naar de gangbare marktprijs worden bijgesteld.

Voor meer inlichtingen: Jarno Born (Cup coördinator / verkoop) 0031 624617395
info@avengercup.nlwww.avengercup.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet