Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Dutch Race Driver Group

Advertorial: Dutch Race Driver Business Club 2014 op vijf circuits actief

drbc1

De Dutch Race Driver Business Club is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een succesformule. De autosport netwerkclub biedt ondernemers en managers met een racelicentie de mogelijkheid om bijna elke maand op diverse circuits te rijden. De Dutch Race Driver Business Club is daarmee ideaal voor drukbezette zakenmensen die optimaal willen genieten van hun racelicentie, maar (nog) niet aan races deelnemen. De Business Club biedt daarnaast de kans om te netwerken met andere leden. De DRBC begint al op 28 januari!

Tekst en foto's: PR

Veel ondernemers en managers met liefde voor snelheid, autosport en competitie halen in 24 uur tijd hun racelicentie bij de Dutch Race Driver Academy. Met hun racerijbewijs op zak vragen ze zich af: wat nu? Het antwoord: De Dutch Race Driver Business Club!

Negen events, vijf circuits
In 2014 organiseert de Dutch Race Driver Business Club negen circuittrainingen op vijf verschillende circuits. Naast Circuit Park Zandvoort komt de DRBC in actie op TT Circuit Assen, Spa-Francorchamps, Zolder en het vliegveldcircuit van Weeze.
Tijdens elk evenement ligt de nadruk op zo veel mogelijk rijden, leren en ervaring opdoen. 'Pitlane closed' is een term die de club niet kent. Elke training heeft een thema, zoals 'de ideale lijn', driften en racen in het donker. De ervaren instructeurs/coureurs van de Dutch Race Driver Academy staan voor u klaar om uw racevaardigheden verder aan te scherpen.

Word een betere coureur
Met de circuittrainingen van de Dutch Race Driver Business Club wordt u een nog betere coureur. Voor de leden met raceaspiraties is de race netwerkclub de perfecte voorbereiding voor deelname aan bijvoorbeeld de laagdrempelige, gezellige en competitieve races van de Dutch Race Driver Organisation.
Over racen gesproken: leden kunnen indien gewenst gratis hun EU-licentie halen tijdens een verkorte racecursus van de Dutch Race Driver Academy!

drbc2

Business netwerk
De Dutch Race Driver Business Club is ook een business netwerk. Elke circuitsessie wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst in een hospitalityruimte op het circuit. Leden kunnen op www.DRBC.nl 24 uur per dag aan hun zakelijke netwerk bouwen. De site biedt de mogelijkheid om een zakelijk en sportief profiel aan te maken en contacten te leggen met de overige leden. Elk lid krijgt bovendien 10% korting bij Racing Sportiva, de shop voor racebenodigdheden gevestigd in het rennerskwartier van Circuit Park Zandvoort.

Zakelijk verantwoord genieten van uw hobby
Heeft u zelf een geschikte circuitauto? Voor slechts € 2.250 excl. BTW geniet u dan een jaar lang op een zakelijk verantwoorde manier van uw hobby.
De Dutch Race Driver Business Club biedt ook een 'Arrive & Drive' arrangement voor het complete seizoen, evenals de mogelijkheid om per evenement een volwaardige raceauto te huren inclusief service, ondersteuning en transport. U kunt kiezen uit een Seat Ibiza TDI Cup-auto, een Suzuki Swift racer en diverse BMW's, inclusief een BMW M3 E46.

De leukste kalender van Nederland
De kalender van de Dutch Race Driver Business Club ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

Datum Tijd (pitlane open) Thema Circuit
Dinsdag 28 januari 13.00 – 17.00 uur lijnen Circuit Park Zandvoort
Dinsdag 25 februari 13.00 – 17.00 uur lijnen TT Circuit Assen
Dinsdag 18 maart 13.00 – 17.00 uur lijnen Zolder
Dinsdag 20 mei 17.00 – 21.30 uur Safety Car Circuit Park Zandvoort
Dinsdag 10 juni 09.00 – 13.00 uur lijnen Spa-Francorchamps
Woensdag 9 juli 17.00 – 21.30 uur Papa dag Circuit Park Zandvoort
Dinsdag 23 september 13.00 – 17.00 uur lijnen TT Circuit Assen
Maandag 27 oktober 17.00 – 21.30 uur nachttraining Circuit Park Zandvoort
Dinsdag 25 november 13.00 – 17.00 uur 'dwars' Weeze

drbc3

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet