Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Groeten uit ...

Div: Groeten vanaf de RTL GP Masters of Formula 3

19
Braziliaanse fans op de tribune

130707 Groeten Telegraaf

Wie een jaar of 20 geleden al op Circuit Park Zandvoort kwam, herinnert zich wellicht nog 'Telerensport', een krant op tabloid-formaat die bij grote evenementen als Paas- en Pinksterraces en de Masters op de racedag op de toegangsweg aan de bezoekers werd uitgedeeld, vol achtergrondverhalen, actuele informatie en startopstellingen. Die uitgave, een speciale productie van De Telegraaf onder de bezielende leiding van autosportverslaggever Coo Dijkman, bestaat helaas al jaren niet meer, maar het was in ieder geval goed om te zien dat De Telegraaf afgelopen weekeinde tijdens de Masters weer het nodige aan promotie deed.

20
Na afloop van de Formule 3 race verhuist alles naar het Parc Fermé voor de nakeuring

21
Oostenrijker Hari Proczyk had zijn gridgirls meegenomen

22
Allard Kalff (RTL) en oud Formule 1-coureur John Watson (FIA GT) voorzagen de races van het nodige commentaar

23
Supertalent David Verzijlbergen raakte door technisch malheur hard van de baan in de Mastersbocht.
Bekijk hier de hele serie

24

De Autosport.nl-redactie had vrijdag even tijd om buiten te spelen en live de trainingen te bekijken vanuit de Mastersbocht.

130707 Groeten Belgian Audi Club

Er is vrijwel geen autoconcern dat op zoveel fronten actief is in de autosport als de Volkswagen Group, met de merken Audi, Bentley, Porsche, SEAT, Skoda en Volkswagen allemaal in de een of andere vorm in races of rally's. Hoe jammer is het dan dat de Nederlandse importeur Pon daar op nationaal niveau nauwelijks iets mee doet, en dat terwijl de familie Pon toch zelf ook een racetraditie heeft. Dat het ook anders kan, blijkt wel in België, waar de Belgian Audi Club en de Belgian VW Club met ondersteuning van importeur D'Ieteren al jarenlang nauw bij de autosport betrokken zijn.


Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet