Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Stichting Intermobiel veilt items van autosporthelden voor goed doel

Intermobiel is een stichting voor en door jongeren die minder mobiel of huisgebonden zijn. Doordat Intermobiel geen subsidies krijgt halen, verzamelen ze de voor hun werk benodigde fondsen op met ludieke acties zoals deze: Een veiling van persoonlijke voorwerpen van autosport helden van de Formule1, DTM, Porsche Cup, etc.

 Intermobiel

Vele coureurs hebben om de stichting te steunen hiervoor inmiddels petjes, handschoenen, foto’s en dergelijke ter beschikking gesteld. Op Speurders.nl is een speciale pagina gemaakt, waarop geboden kan worden op de items die o.a. Menno Kuus, Jan Lammers, Olivier Tielemans, Mika Hakkinen, Jos verstappen, Jeroen Bleekemolen en Intermobiel ambassadeur Christijan Albers ter veiling hebben aangeboden aan de Stichting Intermobiel.

Sinds augustus 2004 is Christijan Albers ambassadeur van Stichting Intermobiel. Hij heeft de website eind november 2004 officieel geopend en zet hij zich in voor de stichting door bijvoorbeeld gesigneerde spullen te schenken.

Klik op onderstaande link om de veiling van de Stichting Intermobiel op Speurders.nl te bekijken.



Bedenk dat de opbrengst ten goede komt aan kinderen die ernstig beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid. Deze veiling zal duren tot 22 juni, dus wees er snel bij om op één van de 23 autosport collectors items te bieden.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet