Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Belcar

Belcar: Longin-Kumpen winnen Belcar Home RaceEven voor het einde zag het ernaar uit dat het tij nog zou keren. Kumpen kwam binnen voor een splash and dash. De benzinetank was leeg tot op de laatste druppel. Door de pitstop verliest Kumpen een groot deel van zijn voorsprong op David Hart. Voor GLPK is het de tweede overwinning op rij.

 Corvettes
De Corvette van Jeroen Bleekemolen en David Hart wist de twee Belgen aanvankelijk achter zich te houden, maar zag de overwinning uiteindelijk toch uit de handen glippen.

Anthony Kumpen: "We zijn heel blij met deze overwinning. We hebben opnieuw een fantastisch weekend kunnen bekronen met een overwinning. Naar het einde toe kreeg ik echter een probleem met een benzinepomp. Uit voorzorg ben ik dan maar de pits ingedoken zodat er voldoende benzine getankt kon worden."

Bert Longin: "Ik heb echt genoten van de strijd met Jeroen Bleekemolen. Het waren duels op het scherp van de snee. We hebben elkaar zeker een viertal keer geraakt. Na de race kwam Jeroen me nog feliciteren en bedanken voor de fantastiche deur-aan-deur race die we hadden."

 podium bc
De top 10 algemeen:
1. GLPK Racing – Corvette C5-R – 82 ronden
2. SRT – Corvette C5-R +21,241

 vdongengoossens
3. Eurotech Racing – Marcos LM600 +2 ronden
4. RS Racing – Porsche 996 Biturbo +4 ronden
5. Prospeed Competition – Porsche 996 GT3 RS +4 ronden
6. GS Motorsport – BMW E46 GTR V8 +5 ronden
7. CEO Racing/PSI Experience – Porsche 996 GT3 Cup +5 ronden
8. JMT Racing – Porsche GT2-R +7 ronden
9. Russell Racing – Porsche 996 GT3 RS +7 ronden
10. KS-Motorsport – BMW Silhouet +7 ronden
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet