Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Race Planet Mijdrecht gaat verder als Lot66

scannen00181

De opening van Race Planet Mijdrecht met o.a. Jos Verstappen, Jan Lammers, Tom Coronel, Allard Kalff, Jeroen van Inkel, Rick Engelkes en vele anderen.

Het indoor karten zoals we dat vandaag de dag wereldwijd kennen is in Nederland voor een groot gedeelte op de kaart gezet door Michael Bleekemolen. In 1993 opende hij in Mijdrecht de eerste indoor kartbaan van Nederland. Velen maakten in Mijdrecht voor de eerste keer kennis met het indoor karten. Niet lang daarna opende Bleekemolen indoor kartbanen in Amsterdam en Delft en later kwamen er in Amsterdam en Mijdrecht ook indoor speelparadijzen bij.

Tekst en foto: PR

Nu staat 2012 voor de deur en hebben Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen een moeilijke maar weloverwogen beslissing genomen. De vestiging waar het ooit allemaal begon, is verkocht. Zowel de indoor kartbaan als het indoor speelparadijs gaan vanaf 1 januari 2012 verder onder de naam Lot66. Lot66, dat geleid wordt door Alex Sanders, is geen onbekende in de kartbranche. Sanders heeft al een succesvolle vestiging in Breda en het concept wat hij daar heeft ontwikkeld, zal hij verder gaan doorvoeren in Mijdrecht.

Met vier vestigingen, een raceteam en een gezin heeft Michael Bleekemolen het de afgelopen jaren razend druk gehad. En hoewel stilzitten niet in zijn aard zit, wil hij toch proberen het iets rustiger aan te gaan doen. Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen zijn voor hun autosportcarrière vaak op reis maar Michael en Sebastiaan houden wel de dagelijkse leiding over de vestigingen in Amsterdam, Delft en Zandvoort en over Team Bleekemolen.

De familie Bleekemolen kijkt met gepaste trots terug op het verleden en neemt bovendien niet helemaal afscheid van ‘Mijdrecht’. De werkplaats van het raceteam blijft op dezelfde plaats gevestigd en het pand blijft eigendom. En vanzelfsprekend is er een nauwe band tussen Lot66 en Bleekemolens Race Planet en zullen de twee bedrijven waar mogelijk veel gaan samenwerken. Met Lot66 is de perfecte partner gevonden voor een positieve toekomst van de vestiging in Mijdrecht. Namens Alex Sanders en de medewerkers van Lot66 heten wij u alvast van harte welkom.


Lot66 in Mijdrecht is als volgt te bereiken:
Lot66 Mijdrecht BV
Alex Sanders (CEO)
Industrieweg 29
3641RK Mijdrecht
Tijdelijk telefoonnummer: 076-543 93 65

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet