Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Advertorials

Advertorial: Het Auto- en Motorsportspektakel gaat 17 december van start! Mis het niet!

auto_motordgn_1

Op zaterdag 17 december opent de Evenementenhal Gorinchem zijn deuren voor de Auto- en Motorsportdagen. Ondanks het drukke tijdschema in de aanloop naar de Dakar Rally maken Tim Coronel en Jan Lammers tijd voor de Auto- en Motorsportdagen en hebben bezoekers de kans op een Meet & Greet met de twee coureurs.

Tekst: p.r.
Foto’s: p.r.

In de Evenementenhal Gorinchem is op 17 en 18 december van alles te vinden op het gebied van de auto- en motorsport. Van karts en motoren tot de Dutch Super Cars en Saker Sportscars. Speedtec zal zelfs zijn nieuwste Viper tijdens het evenement onthullen. De NTTO is aanwezig met Tractor en Truckpullers, waarbij op de outdoor racetrack demonstraties zullen worden gegeven door deze vlammen spuwende pk-monsters. Maar ook zijn er demonstraties van HotRods, de BMW Cup, Stockcars, SuperMoto, Karts en Trial Motoren.

480_tractorpulling

Zaterdagavond is er een spectaculaire show van de National Drift Series. Met koud weer kan beide dagen onder het genot van de top DJ’s van YNBF vanaf de 1e verdieping naar de actie op de Outdoor Racetrack worden gekeken.

Tijdens de Auto- en Motorsportdagen showen diverse bedrijven op het gebied van o.a. velgen, gereedschap, motorkleding en audio hun nieuwste producten. In de Design & Tuning Lounge is een selectie van ruim 70 design & tuning auto’s te bewonderen. Daarnaast is de originele New Kids Opel Manta te bezichtigen en zijn er kaarten te winnen voor NEW KIDS NITRO the movie.

De Auto- en Motorsportdagen verwelkomen de initiatieven Racen tegen Kanker en Rally4kids, om de mensen die het verdienen een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens het evenement.

Kortom de Auto- en Motorsportdagen wil je niet missen! Voor meer informatie over de Auto- en Motorsportdagen: www.evenementenhal.nl en www. auto-motorsportdagen.nl.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet