Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
V8 Supercars

V8 Supercars: SBR verlengt contract met Ford voor twee jaar

Het gerenommeerde Stone Brothers Team heeft haar contract met Ford voor de komende twee jaar verlengd.

Tekst Willem J. Staat
Foto: SBR

van_gisbergen_surfers
De naam Ford wordt op de voorruit vervangen door het officiële(Blue Oval) Ford logo. In
principe betekent dit dat men SBR over volledige fabriekssteun van Ford beschikt. Alle
marketing-activiteiten van het merk zijn voor 2011/12 op de V8 Supercars gericht.


SBR verlengt contract met Ford voor twee jaar
Teambaas Ross Stone is enorm blij met de verlenging. “Het is een moeilijke markt en het is natuurlijk fantastisch om Ford voor de volgende twee seizoenen als partner te hebben. Dit betekent dat wij ons er nu op kunnen concentreren om te proberen weer een andere titel aan onze CV toe te voegen. Vanaf het begin van Stone Brothers Racing is Ford met ons verbonden geweest. Samen hebben wij drie titels(2003,2004,2005) en Bathurst(1998) gewonnen” aldus Ross Stone.

Als onderdeel van de contractverlenging zal het Ford logo op de voorruit van alle drie Falcons visueel nog duidelijker gepresenteerd worden.

De V8 Supercars behoren tot de enige sponsoractiviteit van Ford Australië. Chris Styring van Ford Australië: “Bij Ford is men er trots op dat we de steun aan SBR voor de volgende twee seizoenen kunnen verlengen. Ross en Jimmy Stone hebben er blijk van gegeven een fijne neus voor aanstormend talent te hebben. En hun succesvolle team is voor Ford van enorme waarde. Wij kijken weer naar overwinningen uit en om Shane van Gisbergen voor de titel te zien gaan.”

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet