Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1: Bruno Senna: ‘Goede kansen bij Manor en Campos’

bruno_senna

Door de intrede van nieuwe Formule 1-teams in 2010 hebben F1-wannabe’s als Bruno Senna meer kans op een stoeltje. Het neefje van de legendarische Ayrton Senna denkt goede mogelijkheden te hebben een zitje te bemachtigen. "Vooral bij nieuwkomers Manor en Campos ziet het er goed uit’’, meldt de Braziliaan aan autosport.com.

Tekst: Marc Kok

Senna is niet alleen in beeld bij de nieuwe teams als Manor en Campos. Ook Renault is nog druk aan het kijken wie in 2010 naast Robert Kubica de tweede rijder moet worden. De Franse stal is met Senna in gesprek voor een testmoment tijdens de wintermaanden.

‘Het ziet er goed uit’
"Maar de beste kansen zie ik vooralsnog bij één van de nieuwe formaties’’, geeft de voormalige GP2-piloot aan. "Mijn F1-kansen zien er momenteel een stuk beter uit dan hetzelfde tijdstip een jaar geleden. Alles is nog open, maar ik denk dat we de komende twee weken een goed idee krijgen wat er voor het raceseizoen 2010 gaat gebeuren.’’ Campos is overigens ook met coureurs Nelsinho Piquet en Pedro de la Rosa in gesprek.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet