Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Dutch GT4

Dutch GT4: Match Racing heeft mooie nieuwe website

480_ginettaas_1516

Match Racing is één van de succesvolle equipes in de Dutch GT4 Championship. De renstal van Martin de Weerd doet echter veel meer dan participeren in de Nederlandse koningsklasse. Wat? Klik snel hier en lees het op de nieuwe website van Match Racing.

Je hebt geen bakken met geld nodig om leuk en winnend te kunnen racen. ‘Value for money’ is al jaren het succesvolle credo van Match Racing. De no-nonsense aanpak zonder opschmuk spreekt vele rijders eveneens aan. "Het matcht of het matcht niet’’, is het nuchtere credo van Match Racing.

Voor elk wat wils
Bij Match Racing is er voor elk wat wils. Wil je participeren tijdens de A-evenementen in het Dutch GT4 Championship, de Clio Cup of de Toerwagen Diesel Cup? Allemaal mogelijk. Iets meer low-profile in de DNRT rijden met VW Golfs of SEAT Cupra’s is eveneens een optie. En wilt u een SEAT huren om lekker mee te rijden? Dat kan dankzij Martin de Weerds concept van raceautohuren.

Plezier
Naast het neerzetten van een goede prestatie op het circuit, staat bij het team bovenal de factor plezier hoog in het vaandel. Wel hard werken, maar met lol over de pistes scheuren. Match Racing combineert deze factoren op sterke wijze.

Technische ‘MacGyvers’
Vele coureurs roemen de technische knowhow van teambaas Martin de Weerd en zijn monteurs. "Martin is briljant’’, vertelt de ervaren Match Racing-coureur Menno Kuus. "Hij is de MacGyver van de autosport. Heb je een probleem met je racewagen? De inventieve Martin verzint altijd een oplossing. Hij kan van vierkante wielen zelfs nog ronde maken.’’

Paradepaardje Ginetta
De Ginetta G50 is het paradepaardje van de renstal. Met twee prachtige GT-exemplaren doet Match Racing succesvol mee met het Dutch GT4 Championship. De Ginetta’s kunnen tevens deelnemen aan de internationale GT4-kampioenschappen. De snelle vierwielers zijn hiervoor te huur.

Promotie
Ook voor promotiedoeleinde kunnen raceauto’s, inclusief de spectaculaire Dutch GT4-bolide Ginetta G50, verhuurd worden. Match Racing is tevens in het bezit van een vrachtwagen met nieuwe trekker om bolides te vervoeren.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet