Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
IndyCar

IRL: Flogs.com sponsort Newman Haas/Lanigan en Robert Doornbos

Vandaag heeft het jonge internetbedrijf Flogs.com een sponsorcontract getekend met IndyCar Series raceteam Newman/Haas/Lanigan Racing en coureur Robert Doornbos. Flogs.com biedt de grootste reeks digitale kalenders en agenda’s. Het bedrijf is opgericht in 2008. Om in de enorme Amerikaanse markt te groeien heeft Flogs.com ervoor gekozen om zijn eerste campagne op de IndyCar Series en Newman/Haas/Lanigan te richten.

Tekst PR
Foto: Honda Racing USA


rd_2009“We zijn blij dat we ons juist op dit moment aan het succesvolle Newman/Haas/Lanigan Racing team kunnen verbinden,” aldus Toon Timmermans, oprichter en Managing Director van Flogs.com. “Het team pakt nu momentum en staat op het punt van een overwinning. Daarnaast zijn we heel trots op het feit dat we partner worden van de Nederlandse superster Robert Doonbos (Bobby D.), de enige Nederlandse coureur in de IndyCar Series van 2009. Flogs.com heeft ambitieuze plannen en we zijn ervan overtuigd dat dit partnership ons zal helpen bij het behalen van onze doelen.

“We heten Flogs van harte welkom in onze sponsorfamilie en hopen dat het Newman/Haas/Lanigan Racing IndyCar Series programma een goede bijdrage levert in het vergroten van Flogs’ business in Amerika en wereldwijd,” aldus Carl Haas, oprichter en mede-eigenaar van Newman/Haas/Lanigan Racing, samen met Michael Lanigan.

Over Flogs.com
Flogs.com is in 2008 opgericht door Toon Timmermans en internet ondernemer Michiel Mol (oprichter LBi, Guerilla Games en Force India F1 Team). Flogs.com biedt een unieke digitale agenda service en groeit wereldwijd erg snel. Met Flogs.com ben je ALTIJD up-to-date. Met één druk op de knop kun je je favoriete sportevenementen (zoals IndyCar Series), concerten, CD releases en andere evenementen op het gebied van muziek, gaming, film, boeken, kunst en financiën toevoegen aan je digitale agenda.

Over Newman/Haas/Lanigan Racing
Newman/Haas Racing (NHR) is opgezet door acteur/coureur Paul Newman en race ondernemer Carl A. Haas en begon te strijden in 1983. Het team is het op één na beste open wheel team dat nog steeds actief is. Voorafgaand aan het 25e seizoen van de competitie in 2007 veranderde de naam in Newman/Haas/Lanigan Racing om te reflecteren aan de komst van Michael Lanigan als nieuwe partner. In 2009 neemt het team deel aan haar 27e seizoen van de open wheel competitie en zal ze er alles aan doen om de 8 kampioenschappen, 107 race overwinningen en 190 pole positions die ze tot nu toe heeft behaald te verbeteren. Graham Rahal en Robert Doornbos werden vooraf gegaan door Michael Andretti, Nigel Mansell, Paul Tracy, Christian Fittipaldi, Cristiano da Matta, Sebastien Bourdais, Bruno Junqueira, Oriol Servia en Justin Wilson.Deze deal is tot stand gekomen door GR8industries.com

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet