Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Bernstein, Hight en Anderson op herhaling

atlanta_hight

Brandon Bernstein, Robert Hight en Greg Anderson hebben duidelijk de juiste vorm te pakken. Net als twee weken geleden in Las Vegas mocht hetzelfde drietal in Atlanta op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Veel aandacht ging in Atlanta uit naar de eerste rechtstreekse confrontatie tussen vader en dochter John en Ashley Force.

Tekst: Remco Scheelings
Foto's: Remco Scheelings


Zodra bekend werd dat Ashley Force dit jaar haar intrede in de Funny Car-klasse zou doen werd uitgekeken naar de eerste confrontatie tussen vader en dochter. Het publiek heeft er niet lang op hoeven wachten want in de 6de wedstrijd van de NHRA POWERade Drag Racing Series 2007 was het al zover.

atlanta_force
John en Ashley Force in gesprek, kort voor de start

Ashley Force kwalificeerde zich al vijfde en John Force als twaalfde waardoor het tweetal het in de eerste eliminatieronde tegen elkaar moest opnemen. De vanaf het begin van het seizoen al goed rijdende Ashley had geen moeite met de 14-voudig kampioen en schakelde haar vader met 4,77 tegen 5,78 seconden uit. John Force heeft dit seizoen nog geen ronde winnend weten af te sluiten.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet