Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: MPM Top Fuel dragster in Nederland gearriveerd

Grote spanning bij het openen van de containerdeuren afgelopen vrijdag in Zaandam. Daar arriveerde namelijk de ex David Baca en nu dus MPM Top Fuel dragster waarmee Lex Joon dit seizoen gaat strijden om het FIA Europees Top Fuel kampioenschap.


 _____________
November vorig jaar reisden Lex Joon en teammanager Gerda Dijkstra af naar Amerika en wisten daar beslag te leggen op één van de snelste Top Fuel dragsters uit de NHRA POWERade Drag Racing Series. Met deze auto behaalde David Baca meerdere topklasseringen in het zwaarst bevochten dragrace-kampioenschap ter wereld! Na een lange zeereis arriveerde de container met auto, reservemotor en talloze andere onmisbare zaken afgelopen vrijdag in Zaandam, de thuisbasis van MPM Top Fuel Racing. Nederland heeft nu de modernste Top Fuel dragster van Europa binnen haar grenzen.

De officiële onthulling van de MPM Top Fuel dragster zal plaatsvinden op de Race & Rally Autosportshow 2005. Deze beurs wordt gehouden van 4 tot en met 6 maart in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar zal de auto voor het eerst te bewonderen zijn in het spectaculaire kleurenschema van MPM Oil.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet