Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Shark Attack laat zich horen

Het voltallige team van Shark Attack Dragracing is zaterdagavond 16 december meer dan luidruchtig aanwezig tijdens het evenement ‘Speed & Gein’ in Silverstone Partycenter. Op de indoorkartbaan van Zwanenburg zullen diverse rijders van het team niet alleen de motoren opstarten maar ook burn out demonstraties verzorgen.

Silverstone is één van de sponsors van Shark Attack Dragracing. Buiten het seizoen geeft het team graag een beetje gas in het promoten van de dragrace-sport in zijn algemeenheid en haar sponsors in het bijzonder. Tijdens het gratis toegankelijke evenement ‘Speed & Gein’ is Shark Attack Dragracing dan ook één van de hoofdattracties. Het team zal met de Top Fuel Bike, Funny Bike, twee Streetbikes, de Altered en de Junior Dragster aanwezig zijn. Niet alleen zullen de motoren worden opgestart ook zullen diverse teamleden burn outs verzorgen. Het hoeft geen uitleg dat dit ‘indoor’ voor de nodige decibellen zal zorgen. Naast het Shark Attack-team is ook de Pro Mod Chevrolet Bel Air van Henri Joosten en de Streetmachine Pontiac TransAm van Hans van der Spek op ‘Speed & Gein’ te bewonderen. De aanvangstijd van het evenement bij Silverstone te Zwanenburg is 19.00 uur.

Shark Attack Dragracing heeft haar plannen voor komend seizoen al aardig afgerond. Bij het vooralsnog ontbreken van wedstrijden op eigen bodem zal het team vooral in het Europees en Engels kampioenschap actief zijn. René van den Berg bestuurt de Top Fuel Bike terwijl Jörgen Waalewijn de Funny Bike weer voor zijn rekening neemt. De Streetbike blijft in handen van Casper Wildeboer. Martin Hermus zal met de Altered zijn geluk beproeven in de Engelse Super Pro E.T.-klasse. De Junior Dragster wordt in 2007 bestuurd door Ivana van den Berg. Verdere uitbreiding van het team moet niet worden uitgesloten.

tekst: Remco Scheelings
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet